El passat dia 25 de novembre vam impartir la formació sobre el nou Decret de purins 153/2019 i les Millors Tècniques Disponibles (MTD) per als socis i clients de l’empresa Yak Fábrica de Piensos Compuestos, SL. L’acte es va celebrar a Sant Guim de Freixenet, població on l’empresa té la seu, i van assistir-hi unes noranta persones.

En primer lloc es va fer la presentació de l’aplicació mòbil YakFeed que l’empresa ha desenvolupat per facilitar la compra de pinso als seus clients. És important adaptar-se als canvis, el creixement de les empreses passa sens dubte per estar al dia de les noves tecnologies.

app Yakfeed

app Yakfeed

Tot seguit Nexes vam agafar el relleu i va començar la formació, la qual va constar de dues parts: la primera sobre el nou Decret 153/2019 i la segona sobre les Millors Tècniques Disponibles (MTD).

En aquesta ocasió vam adaptar la informació al perfil del client de Yak, centrant-nos en aquells aspectes que més els afecten pel seu tipus d’activitat, resultant una formació més amena i d’interès.

Després del torn de precs i preguntes, i per concloure l’acte, van prendre la paraula la Cap de l’oficina comarcal del DARP de la Segarra, la Sra.Mª Dolors Vila, i l’alcalde la Sant Guim de Freixenet, el Sr.Francesc d’Assís Lluch.

A la finalització, Yak va oferir un piscolabis, moment que en el que vam tenir l’oportunitat de conèixer i parlar amb alguns dels assistents, els quals ens van comentar que estaven molt contents amb la jornada.

formació Yak

formació Yak