Moltes vegades l’aspecte econòmic frena les inversions que les empreses necessiten fer perquè el negoci es modernitzi, creixi i sigui més competitiu.

En els propers dies s’obrirà la convocatòria 2019 dels ajuts Leader.

LEADER és el nom de les successives iniciatives comunitàries de desenvolupament rural de la Unió Europea a través de les quals s’estableixen ajudes destinades a fomentar l’activitat econòmica, les TIC i la creació d’ocupació en el món rural.

Leader

logotip Leader

Qui pot demanar un ajut Leader?

ajuts leader

taula resum Leader

Tal com indica la taula, l’ajut pot arribar fins a gairebé la meitat de la inversió en el casos de les sol·licituds d’iniciatives privades, concretament fins a un 40%.

En ocasions, les empreses desconeixen aquestes línies d’ajuts o desestimen la possibilitat de sol·licitar-los per la pèrdua de temps que els suposa al no estar familiaritzats amb aquest tipus de tràmit, cosa que provoca que deixin d’ingressar una suma important de diners o fins i tot no portar a terme la inversió prevista.

Des de Nexes podem fer un estudi de la inversió per saber si compleix els requisits requerits i gestionar el tràmit de l’ajut, agilitzant el procés i estalviant temps al client.